Find din lokale håndværker

VINDUESPUDSERE

  

SENESTE NYT


Artikler

  Du er her: Forside » Hus & Have
Hus & Have

Indbrudstyvene holder ikke ferie

Efteråret og den mørke tid er over os og mange danskere rejser på efterårsferie ? blot ikke indbrudstyvene. Antallet af indbrud i private hjem er fortsat i stigning, selv om mange forsøger at beskytte sig med alarmer, overvågning osv. Det eneste, tyvene har virkelig respekt for, er tegn på liv i..

Nemme planter i boligen

Overgangen fra sommer til efterår og dermed også omstillingen fra aktivt udeliv til indendørs hygge tærer på kræfterne. Gør skiftet så smertefrit som muligt, og træk naturen med ind i boligen med nemme, grønne planter, der giver masser af liv og stemning Grønne stueplanter er nemme at have med at..

Radonmålingssæsonen starter nu

Efteråret er startet og dermed vores chance for at lave radonmåling i boligen. I fyringssæsonen er der mere radon i indeluften i vores boliger. Når luften opvarmes, skabes der automatisk et undertryk i huset, der nærmest suger radon´en op fra undergrunden. Sammenholdt med, at vi lufter mindre ud..

Sneslynge til nem og hurtig snerydning

En lille og let elektrisk sneslynge gør snerydningen sjovere og hurtigere. Vinteren står..

Beskyt havemøblerne mod efterårets regn og vinterens frost

Cover til havemøblerne, parasollen og grillen beskytter mod regn og frost og sparer plads i skuret eller carporten. Tiden nærmer sig, hvor havemøblerne skal gøres klar til vinteropbevaring. <a..

Fremtidens drivhus for planter og mennesker

Vica orangeriet er topisoleret og beskytter mod både kulden og solen Godt nok kradser krisen, men ikke hos Vica i Kolding. For når det gælder udestuer, pavilloner og orangerier, bliver der handlet som aldrig før. Lige nu er det orangerierne, der har topprioritet hos kunderne. For med udsigt til..

Opvarm din Swimmingpool hurtigt med brændeovn

En opvarmet pool er ikke så simpelt, mens koldt vand er skræmmende for mange svømmere. Poolopvarmning Almindeligt anvendte pool varmesystemer (elektricitet) er foruden købet, dyre at bruge. Den mest miljøvenlige løsning, solpaneler, virker bedst på de dage, at solen giver varme, men det kan..

Skru op for varmen med dine vinduer

De første efterårsdage har vist sig og der har været aftener, hvor vi har haft lyst til at sætte os i sofaen under et tæppe med en kop varm kaffe og tændte stearinlys ? som en lille forsmag på den kommende vinters hjemlige hygge. Men måske medfører tændte stearinlys i vindueskarmen for dig løbende..

100-vis af farvestrålende orkideer i Plantorama

De 800 medlemmer af Dansk Orchide Klub udstiller et udvalg af deres flotteste planter i weekenden 29.-30. september kl. 10-17 i Plantorama I Hillerød dog kun 30. september. -Orkideer er blevet populære, siger Peter Vang Christensen, Plantorama og fortsætter: -De er flotte, nogle dufter helt..

Mejlby & Vilsgaard A/S igen velforberedt på alle årstider

Efter en fusion og en omstruktureringen i John Deeres forhandlernet, måtte vores Have, Park og Vej afdeling også en omstrukturering i gennem. Dette betyder at vi nu står klar til at servicere hele den ?grønne sektor? af have og park maskiner i Nordjylland. På salgssiden står vores ny Salgschef for..

Stor varmtvandskomfort i små boliger

Nu kan man også få stor varmtvandskomfort i selv mindre boliger. Bosch introducerer en ny, kompakt, kondenserende gaskedel, som er udviklet til etageejendomme og enfamilieshuse. Den er lille, effektiv, nem at betjene og fremstår i et tidløst design. Condens 5000 WT ZWSB 30-4A er en helt ny,..

Kendt brændeovn med nye fordele

Ny ovnserie fra TermaTech giver flere valg mellem materialer og design Den nyeste serie brændeovne fra TermaTech giver forbrugeren flere valgmuligheder. Mellem lige eller afrundede sider, mellem plader i stål eller fedtsten og som noget helt nyt og unikt: en højglanspoleret sort og speciel hård..

Nye armaturer sparer vand og varme til energiklasse A

FM Mattsson har udviklet fremtidens håndvask-armaturer, som får topkarakterer i den nye energiklassificering Nu kan der spares endnu mere vand og energi i det daglige med en ny type håndvaskarmaturer. FM Mattsson 9000E II er så besparende i brug, at de er placerede i de højeste klasser, A og B,..

Få taget i ren topform nu så det er flot til foråret

Det er nu, at taget skal renses og beskyttes mod udvikling af skadelige belægninger Nu er tiden inde til at give taget en effektiv rensning efter sommerens nedbør, der har givet alger, mos, pollen, blade og snavs alle muligheder for at blive til grimme belægninger. De gør ikke bare taget mat, så..

Alpeviol, klassiker i nye klæder

Mange opfatter stadig alpeviolen som en juleblomst, og det er spild af god udestemning, for allerede nu er den et hit i efterårshaven. I takt med at sæsonen er rykket frem, rykker Cyclamen også hos de unge Den velkendte alpeviol eller Cyclamen gør sig rigtig godt i selskab med sensommerens..

Grill når det passer dig ... indendørs

Witt A/S præsenterer nu en revolutionerede nyhed, som gør det muligt for dig at grille året rundt ? uanset vejr- og boligforhold. Witt Væggrill benyttes indendørs og garanterer den samme lækre grilltilberedelse, som hvis det foregik udendørs. Grillen er kun 91 mm dyb når lukket, og den sikrer..

Sidste chance for at udnytte skattefradrag til boligforbedringer

Når nytårsklokkerne ringer 2013 ind, ophører muligheden for at trække udgifter til boligforbedringer fra i skat. Derfor er det ved at være sidste chance, hvis man vil gøre brug af muligheden for at trække udgifter til håndværkernes løn fra i skat. For at opnå fradraget, er det et krav, at opgaven..

Mærkningsordninger gør livet sværere for allergikere

Kun i forvejen storsælgende produkter kan bære udgiften til forbrugermærker. Resultatet er, at mærkerne hæmmer produktudviklingen i stedet for at hjælpe forbrugeren til de mest miljøvenlige indkøb. Der er ikke nogen garanti for, at produkter mærket med Svanen, EU-blomsten og eller andre mærker,..

Ceramic Magnetic Pot ? Gør dit køleskab grønnere

Nyt dansk koncept med magnetisk potteskjuler gør det muligt at dekorere køleskabsdøre, magnettavler eller andre metalliske overflader med levende planter Lodret nyhed Ceramic Magnetic Pot er nem og enkel at anvende, ridser ikke overfladen, den hænger på, og gør det muligt at have planter på..

Sund søvn mod astma

De første dundyner, der lever op til de nyeste og skærpede kriterier fra Astma-Allergi Danmark, er nu på markedet. Klar sammenhæng mellem manglende søvn og allergi, fastslår ny forskning I mange..

Gasvarmeovne med el dumper i sikkerhedstest

Sikkerhedsstyrelsen har undersøgt syv forskellige typer gasvarmeovne med el-tilslutning. Ingen levede fuldt op til lovgivningen. To er tilbagekaldt fra forbrugerne, og tre har medført påbud om at trække dem tilbage fra detailhandelen. I værste fald kan ovnene give livsfarlige elektriske stød. ..

Nyt højeffektivt træpillefyr kan afløse andre varmeformer

Ekoheat pillefyret med en virkningsgrad på 95,5% kan erstatte oliefyr og naturgas ? og konkurrere med jordvarme, varmepumper og fast brændsel Nu er den teknologiske ud­­vikling så langt, at et træpillefyr er en attraktiv løsning, når man overvejer at skifte sin varmeforsyning ud. Ekoheat, der med..

Glem alt om brun sæbe, når træet skal rengøres

Brun sæbe og sæbespåner gavner ikke træet. Sådan lyder vurderingen fra Trip Trap WoodCare, der i stedet anbefaler at behandle træet med naturlige sæber. Brun sæbe og sæbespåner bliver af mange mennesker betragtet som universalmidler. Det er dog ikke hensigtsmæssigt at anvende disse produkter i..

Stop oversvømmelser og skader med nye vandsugende sække

FloodSax sikrer et effektivt beredskab og hurtig handling ved vandskader, kraftige regnskyl og oversvømmelser Nu kan man hurtigt etablere en effektiv beskyttelse ved de vandskader og oversvømmelser, vi oplever i Danmark, når fx kloakkerne må give op ved kraftige regnskyl. En ny opfindelse ? de..

Nu er brændeovnens største fordele samlet i et nyt, let design

Den Svanemærkede nyhed Lotus Mira dyrker de rene designlinier, den enkle betjening og kvaliteten ved kendte teknologier Nu præsenterer Lotus to markante nyheder til alle, der ønsker sig noget specielt af en brændeovn. Den kendte Liva-serie er videreudviklet med fokus på det enkle og lette ? og høj..

Forældre går i xl med studieboligen

home ser mange forældrekøb af 3-værelses lejligheder. Og det er der god fornuft i, viser en analyse fra RD Det er en god idé at gå i XL, når man har planer om et forældrekøb af en lejlighed ? altså at vælge en lejlighed på for eksempel 80 kvadratmeter frem for en på 50 kvadratmeter, viser en..

Usynlig behandling forebygger faldulykker

Et nyt produkt kan forebygge de mange faldulykker, der hvert år sker i private hjem på våde, glatte gulve. Produktet, 123-skridsikker, er en nem og effektiv gør-det-selv løsning, der gør de farlige gulve lige så skridsikre våde, som der er, når de er tørre. Tekst: Christian Vinther De fleste..

Efterårets plantetrend: Botanical Balance

I vores søgen efter ro og overblik, spiller nostalgi og natur en stor rolle for den moderne forbruger. Det kan tydeligt aflæses i efterårets plantetrend, Botanical Balance. For selv om krisen har løsnet sit jerngreb om forbrugerne, sidder mærkerne stadig tilbage. Turbulens, usikkerhed og famlen..

Nyt historisk lavpunkt

Boligejerne sparer nu 4.000 kr. om året i renteudgifter. Renten på både fastforrentede lån og rentetilpasningslån er historisk lav. I juli var den effektive rentesats inkl. bidrag for alle låntyper 3,2 pct. For realkreditlån med en løbetid på under 1 år er den effektive rentesats inkl. bidrag på..

Knud Holscher Design skal tegne Gaia Solars nye solcelleanlæg

Knud Holscher Design skal tegne Gaia Solars nye serie af solcelleanlæg til den kræsne forbruger. Langt de fleste solcellesystemer på markedet i dag monteres uden tanke på bygningens arkitektur og stilmæssige udtryk. Det ønsker Gaia Solar at lave om på. I stedet for at solcelleanlæg betragtes som..

Vi indsamler og udstiller naturen

Stuen skal ligne et helt feltlaboratorium med udstillede ting fra naturen. Trenden har givet nyt interiørfirma succes ud over landets grænser. Vi har set gennem nogle år, at gevirer fra hjorte har været brugt til knagerækker og anden dekoration i hjemmet, og i den seneste tid har de mere..

Vintagestilen gemmer på kvalitet og moderne teknologi

De?Longhi er nu klar med unik vintage Breakfast-serie, som designmæssigt leder tankerne tilbage på 1950?erne, og som harmonerer perfekt med nutidens retrobølge. Samtidig gemmer apparaterne på De?Longhi kvalitet samt moderne teknologi og features. Denne vintage Breakfast-serie består af en..

Boligprisindeks: Salgspriser på stabil kurs i højsommeren

Ejerlejlighedspriserne steg lidt i pris i juli, mens huspriserne faldt med en flad halvtresser home husprisindeks: · homes husprisindeks viser, at priserne på enfamiliehuse på landsplan faldt med 0,3 % fra juni til juli (sæsonkorrigeret) ? når man måler prisudviklingen som et tremåneders..

Sådan spiller sensommeren

Floradania har bedt havebogsforfatteren Signe Wenneberg om at komme med sine bedste ideer til sensommerhaven. Hver uge denne sommer har hun taget haven under kærlig behandling i AFTENSHOWET på DR1. ?Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj af sted??CV. Jørgensen Når familierne vender hjem til..

Terrasseplanker i Ipe samt FSC certificeret Cumaru

Terrasseplanker i Ipe samt FSC certificeret Cumaru direkte fra producenten til danske forbrugere! Terrasseplanker.dk er ejet og drevet af Cicon Timber A/S beliggende på Viborgvej 930, 8471 Sabro. Cicon driver med stor erfaring international handel med savet hårdttræ samt en række produkter i..

Spar tid og kræfter på vedligeholdelse af køkkenbordet

Trip Trap WoodCare lancerer en plejende, oliebaseret køkkenbordsgel på tube, som gør dosering, påføring og anvendelse nemmere og mere tidsbesparende. Træbordplader har længe været populære hos danskerne ? og med god grund. Der er nemlig ikke meget, der kan matche et flot og velholdt køkkenbord...

Ny brændeovn er provokerende flot og stilsikker som en ægte møbelklassiker

Det luksuriøse og ekstravagante folder sig helt ud i Lotus Prestige Magic?s internationale design Med lanceringen af den nye Prestige Magic bryder den fynske virksomhed Lotus nu med stort set alle de opfattelser, vi har haft af en brændeovn indtil i dag. Drømmen om et nyt designikon "Vi har..

Hver anden boligejer vil investere i energibesparelse

Hver anden boligejer har investeret eller vil investere i forbedringer, der kan nedbringe boligens energiforbrug, viser en ny undersøgelse Udsigten til fortsat stigende energipriser har for alvor skærpet boligejernes opmærksomhed på mulighederne for at spare penge gennem energiforbedringer af..

Verdensnyheder fra Witt på Formland-messen

Witt A/S stiller op med 2 store verdensnyheder på Formland i MCH (Messecenter Herning). Besøg os på vores 240 kvadratmeter store messestand (stand G5640) og oplev bl.a. retroskabet Spitfire og den revolutionerende Witt Wall Grill. Væghængt indendørsgrill Witt Wall Grill er vores verdensnyhed, der..

Hjemmebagt pizza lige fra brændeovnen

Pizza-Casa sættet gør det nemt selv at bage pizza og lave spændende grillretter i brændeovnen Nu er det muligt at forvandle brændeovn og pejs til en stenovn, der bager pizza på samme måde som det lokale pizzaria. Nemlig ved en temperatur på 300-400 grader, hvor den almindelige ovn, ofte kun kan..

Robotterne har indtaget Danmark

Robotterne har i mange år været en vigtig del af erhvervslivet, men det er ikke længere kun virksomheder som indsætter robotter i kampen om besparelser. Nye tal viser massiv vækst i antallet af hjælpemidler i private hjem, og den danske forhandler nævner at vi er langt foran de svenske naboer. ..

Nu kan varmepumpeanlæg skabe en helt ny fyringsøkonomi i større byggerier

Høj fleksibilitet og kombination med andre varmesystemer er vigtige fordele, der hurtigt betaler investeringen tilbage De stigende energipriser får nu virksomheder, institutioner og boligforeninger til at se på løsninger, der kan sikre en bedre fyringsøkonomi i fremtiden. "Her er den nye..

Bolig-portal bryder mægler-monopol

Nu kan man annoncere sin bolig, selv om man ikke bruger en boligmægler. I dag lanceres Boligdeal.dk, som er en ny boligportal, hvor alle kan annoncere deres bolig helt gratis, uanset om de er privatpersoner eller boligmæglere. Markedet åbnes nu op for at selv-sælgere kan markedsføre deres..

Rosa's roser kan ses på Odense Blomsterfestival 15.-18.august 2012

?Det gør ikke noget at være født i Andegården, når bare man har ligget i et svaneæg? Citatet er som bekendt fra HC Andersens eventyr ?Den grimme ælling?, der er skrevet på stranden i Dyreborg på Sydfyn. Ved selv samme strand har Rosa Eskelund, der er en af verdens få rosenforædlere, skabt sit helt..

Kængurufod og sød kartoffel

Nu kan søde kartofler dyrkes i Danmark Det har indtil nu været svært at dyrke søde kartofler under nordiske forhold. Det har ændret sig med sorten Beauregard, der er velegnet til at blive dyrket i Norden. Søde kartofler har hidtil været hentet til Danmark fra udlandet. Nu kan vi dyrke dem selv...

Slip helt for ukrudt og feriestress

Glyfonova Plus er effektiv totalbekæmpelse, som private nu må bruge til behandling af fortove, indkørsler, gårdspladser og belægninger Det kan være slemt at komme hjem fra ferie og se ukrudtet være skudt op overalt, f.eks. i indkørslen og andre steder foran huset. Nu kan man ? med god samvittighed..

Rullegardin nomineret til Design Award 2012

Når Fabers rullegardiner ruller sig ud, gør de det med stil. Derfor kan man i år se Fabers designer Ann-Lie Gram på listen over de nominerede til Bolig Magasinets Design Award 2012. Ann-Lie Gram er nomineret til prisen ?Bedste upcoming? designer for rullegardinserien Hjorte i Børnekær, som er en..

Flere hyrer end fyrer i installationsbranchen

I april 2012 har 23 procent af installationsbranchens virksomheder ansat nye medarbejdere. Det er en stigning på to procentpoint i forhold til sidste år. Samtidig har 18 procent af virksomhederne afskediget medarbejdere. Det fremgår af årets arbejdskraftundersøgelse foretaget af TEKNIQ..

Sommerens plantetrend ? Masser af grønt og 70er stemning

70er look, fordybelse og spændingsfeltet mellem dagslys og tusmørke er vigtige elementer som inspiration til indretningen af boligen i sommerens plantetrend, der meget slående har fået navnet Twilight Bloom Grønne 70ere Sommerens plantetrend, der er inspireret af 70ernes minimalistiske..

Republic of Fritz Hansen lancerer minuscule?

Republic of Fritz Hansen? lancerer minuscule?, et formelt sæt bestående af stol..


 
NYESTE


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE


Seneste Søgninger


Privacy Policy