Find din lokale håndværker

VINDUESPUDSERE

  

SENESTE NYT


Artikler

  Du er her: Forside » Hus & Have » Sneslynge til nem og hurtig snerydning

Sneslynge til nem og hurtig snerydning

En lille og let elektrisk sneslynge gør snerydningen sjovere og hurtigere.

Vinteren står for døren, og det kan derfor være en god idé at begynde at overveje, hvordan indkørslen og fortovet skal holdes fri for sne. En lille og effektfuld elektrisk sneslynge kan være en stor hjælp til snerydningen.

I løbet af de seneste år har vi oplevet nogle hårde vintre, hvor der er faldet masser af sne. Når vi får så meget sne, sætter det husejerne på hårdt arbejde. Det er ikke det sjoveste at fjerne sne med en traditionel sneskovl, og det kan føles som en sur pligt at skulle ud og rydde fortovet tidligt mandag morgen. En elektrisk sneslynge et godt og sjovere alternativ til den klassiske sneskovl og rydder fortovet hurtigt og let.

Moreland.dk sælger en sneslynge, som er designet til den almindelige parcelhusejer. Sneslyngen er blevet testet gennem flere vintre og er en stor succes. Den elektriske sneslynge kaster sneen 8-10 meter væk og er så let at bruge, at både manden og kvinden kan rydde sne. Tilslut sneslyngen til en almindelig stikkontakt, og du er klar til at rydde sne på rekordfart. Så skån ryggen, når der skal ryddes sne og køb i stedet en billig, men effektiv elektrisk.

Den lette elektriske sneslynge fås i to farver og kan købes for kun 795 kr. på moreland.dk, hvor du desuden også kan se en video af sneslyngen i aktion.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE


Seneste Søgninger


Privacy Policy