Find din lokale håndværker

VINDUESPUDSERE

  

SENESTE NYT


Artikler

  Du er her: Forside » Hus & Have » Glem alt om brun sæbe, når træet skal rengøres

Glem alt om brun sæbe, når træet skal rengøres

Brun sæbe og sæbespåner gavner ikke træet. Sådan lyder vurderingen fra Trip Trap WoodCare, der i stedet anbefaler at behandle træet med naturlige sæber.

Brun sæbe og sæbespåner bliver af mange mennesker betragtet som universalmidler. Det er dog ikke hensigtsmæssigt at anvende disse produkter i forbindelse med træ. Træ er fra naturens side nemlig udstyret med særlige egenskaber, som gør det til et unikt og levende materiale. Korrekt pleje og vedligeholdelse er derfor nødvendig for at bevare træets smukke udseende og naturlige glød.

Desværre tyr nogle mennesker til en mere overfladisk metode til pleje og vedligeholdelse i form af brun sæbe og sæbespåner, som er baserede på animalske fedtsyrer. Disse produkter udtørrer og affedter kort og godt overfladen. Derved svækkes træets naturlige egenskaber og risikoen for revner øges betragteligt.

?Sæber - baserede på naturlige stoffer som eksempelvis soyafedt og kokosfedt ? har derimod den klare fordel, at de trænger dybt ned i træet og samtidig efterlader en mikroskopisk, åndbar sæbefilm på overfladen, som beskytter træet mod slid og snavs. Ved næste sæbevask fjernes snavset automatisk og en ny beskyttende sæbefilm dannes. Så både tid og penge er givet godt ud, da naturlige sæber både styrker træets egenskaber samt forlænger træets levetid,? udtaler Hanne Andreasen, Teknisk Service hos Trip Trap WoodCare.

I sidste ende er det dog op til det enkelte individ at tage stilling til følgende filosofi: Skal træets naturlige og unikke kvaliteter nydes og bevares på lang sigt? Eller skal træets overflade ændres på kunstig vis for at spare tid på pleje og vedligeholdelse på kort sigt? Trip Trap WoodCare anbefaler den naturlige vej, da det er nemt og effektivt!
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE


Seneste Søgninger


Privacy Policy